Still de viata armonios, intr-un mediu dinamic.

Iti propunem sa experimentezi mixul ideal intre armonie si dinamism, un echilibru la care visezi de cand te stii. Acum este posibil, intrucat City Point Aviatiei este in apropierea tuturor reperelor care conteaza, insa localizat intr-un ambient linistit si modern.

FACILITATI

 • SPA in Complex

  Ai nevoie pentru sanatatea ta de relaxare, acea deconectare de la cotidian, mai ales intr-un spa modern chiar la tine in complex!

 • Paza 24/7

  Poate una din cele mai importante facilitati, mai ales pentru relaxarea totala ca familia ta este in siguranta, in orice moment al zilei!

 • Parcare subterana

  Nimic nu este mai placut intr-un complex rezidential cu adevarat modern decat spatiile verzi intinse, fara asfalt si masini parcate.

Parteneri de incredere, pentru o constructie la cel mai inalt nivel.

Proiectul City Point Aviatiei a fost conceput pentru cele mai exigente gusturi si nevoi autohtone, folosind exclusiv materiale superioare atat pentru constructie, cat si pentru finisaje. Compartimentarile au fost gandite pentru cea mai buna eficienta a spatiului util, cu un confort sporit indiferent de destinatia finala a apartamentelor.

Lasa-ti datele si te contactam noi.

[contact-form-7 id=”1679″]

Valorile City Point

 • Comunitate – Construirea unei comunitati unite prin aceleasi valori solide in viata, pentru care succesul se masoara in cariera, familie si business.
 • Sustenabilitate – Actiunile de astazi au ecou in viitor, tocmai de aceea avem grija sa folosim materiale eco friendly, proiectul fiind incadrat in clasa energetica A+.
 • Transparenta – Suntem deschisi sa oferim tuturor clientilor City Point toate informatiile si sprijinul de care au nevoie pentru marele pas din viata lor.

Viitoarea ta locuinta

Studio Dublu
Studio Dublu

Este solutia ideala pentru o singura persoana, un cuplu la inceput de drum, sau chiar pentru investitie

Vezi apartamente

Apartamente 2 camere
Apartamente 2 camere

Foarte potrivit pentru tinere familii, chiar si cu un membru nou proaspat sosit pe lume, sau 2 persoane.

Vezi apartamente

Apartamente 3 camere
Apartamente 3 camere

Familia ta este totul pentru tine, si iti doresti sa le oferi spatiu necesar pentru o educatie solida.

Vezi apartamente

Penthouse
Penthouse

Pentru ca iti doresti pur si simplu ce este mai bun si nu te multumesti cu mai putin. Esti un vizionar.

Vezi apartamente