GREEN POINT
Green Point Basarabiei aduce un concept modern si practic de locuinte.
ARHITECT

ARHITECT

Asco Constructii este o echipa de specialisti cu experienta in proiectarea celor mai indraznete si complexe proiecte, prezenti in piata din Romania inca din 1991.

MARKETING

MARKETING

O echipa tanara si dinamica responsabila de comunicarea intre viitorii locatari si dezvoltator. The Skills – responsabilii de transparenta si acuratetea informatiilor.

CONSULTANTA

CONSULTANTA

Vitalis Consulting, cea mai importantă companie de consultanță internațională în sectorul construcțiilor și imobiliar. Sub motto-ul “Building Trust”, vor asigura calitatea constructiei si a finisajelor in termenul convenit.

Constructor

Constructor

Povestea de succes a TGC se datoreaza viziunii lor asupra constructiilor, a muncii aspre cu termeni dedicați și calificați, cu profesionalism, viziune și abilități de inovare. Printre proiectele de succes ale grupului TGC se numara One Herastrau Plaza, Afi City, Northside Park si multe alte proiecte comerciale si rezidentiale.

Dezvoltator

Dezvoltator

Shikun & Binui este o corporație globală care operează prin filialele sale din Israel și din întreaga lume. Activ în mai mult de 20 de țări de pe patru continente(America, Europa, Asia si Africa), Shikun & Binui este implicat în diverse domenii de activitate, printre care infrastructura, dezvoltare imobiliară, apa si energie.

Viziunea noastră este “sa fim experti in crearea de medii sustenabile in vederea dezvoltarii, pentru noi și pentru generațiile viitoare”. Ca grup angajat în construcții, infrastructura, imobiliare, energie și apă, Shikun & Binui recunoaște impactul său potențial asupra comunităților și mediului în țările în care funcționează.

VEZI SITE-UL DEZVOLTATORULUI

Locul in care traiesti si te joci, locul in care cresti si iti petreci timpul cu cei dragi tie este  mai mult decat un vis- este o alegere extrem de importanta. Pana la urma, viitorul e al tau. Si pentru ca intelegem insemnatatea acestui spatiu, iti propunem Green Point. Alege-ti casa potrivita cu incredere!

Green Point Basarabiei aduce un concept modern si practic de locuinte, completand ideea de apartament standard cu diverse facilitati si avantaje locale, facand din acesta o comunitate de persoane diferite, insa ce impartasesc aceleasi valori comune.

Point Development este un dezvoltator cu experienta vasta in zona rezidentiala din Bucuresti, iar martori pentru seriozitatea acestuia si calitatea materialelor folosite stau cele 500 de familii deja mutate in apartamentele acestuia, toti cu nevoi si preferinte diferite, insa toti impartasind aceleasi valori.

Proiectele Point Development au in vedere in primul rand confortul si siguranta viitorilor locatari, atribute cheie pentru un stil de viata net imbunatatit. Vorbim de confort, ne referim la localizare optima, acces facil la principalele zone de interes, facilitati, compartimentare, spatii de depozitare si mai ales finisaje folosite.

Valorile Point Development sunt fara indoiala crearea unei comunitati unite, oferind locatarilor facilitati utile chiar in interiorul complexului, sustenabilitatea prin materialele folosite ce confera unitatilor incadrare energetica de clasa A, cat si transparenta in a oferi tuturor sprijinul si informatiile necesare.

NEW POINT

NEW POINT

CITY POINT

CITY POINT

NEW POINT VILLAS

NEW POINT VILLAS

GREEN POINT

GREEN POINT

[[[["field7","contains","camere"]],[["show_fields","field11,field12,field13"]],"and"]]
1 Step 1
NOTA DE INFORMARE

Acest website este operat de GRAND MALL INVESTMENTS SRL, o societate cu raspundere limitata, cu sediul in Voluntari si avand Codul Unic de Inregistrare RO15856487 (“Societatea”).

Politica de confidentialitate poate fi consultata prin accesare urmatorului link, precum si direct pe website-ul nostru la sectiunea “Politica de confidentialitate”.

Consimtamantul dvs. poate fi retras in orice moment prin exprimarea acestei optiuni in scris la urmatoarea adresa de e-mail sales@green-point.ro

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Esti interesat de unul din apartamente noastre: +4075.8010.177

Programeaza o vizionare!